Ergoline Romania Ed Hardy Tanning Glamour Salon Expert
 

Ergoline Studio de bronzare

Marca Ergoline face parte din compania fondata de Josef Kratz Sr. in 1927. S-a dezvoltat pornind de la o companie de productie a aparatelor de sauna si a devenit liderul incontestabil in domeniul solariilor. Tehnologia inovatoare, designul futurist precum si constructia ireprosabila au contribuit la succesul mondial al marcii Ergoline.

In anul 2000, marca Ergoline s-a extins in piata de profil din Romania iar in anul 2003 s-a deschis studioul Ergoline care este precursorul traditiei germane

Un aspect important al produselor Ergoline este ergonomia care asigura un confort maxim pentru sedintele de bronzare.

Solariile sunt permanent echipate cu tehnologie de varf in materie de bronzare si au fost concepute in stransa colaborare cu specialistii dermatologi.

Iubitorii bronzului pot avea incredere deplina in calitatea Ergoline si pot beneficia de consultanta de specialitate a echipei noastre. In functie de tipul de piele, te poti bronza in una din cele 6 cabine disponibile la studio.

Pentru siguranta si confortul dumneavoastra va garantam faptul ca aparatele Ergoline sunt verificate periodic si lampile UV schimbate.